Bo- og behandlingssted for voksne psykisk syge

Kontakt os på tlf: 98 33 67 33 eller på mail: info@svanebo.dk

Se ledige pladser

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om huset Svanebo

Svanebo er et bo- og behandlingssted for   voksne med svære psykiske lidelser.

​Svanebo er et botilbud for voksne med svære psykiske lidelser, som f.eks. angst, personligshedforstyrrelse med borderline-karakter, selvmordstanker m.v.

Et botilbud for voksne over 18 år

Vores botilbud på Svanebo er for dem, som er over 18 år, og som får et botilbud fra kommunalstyrelsen til at komme i bofællesskab, hvis patienten lider af skizofreni, personlighedsforstyrrelse med borderline-karakter, hallucinationer, angst, selvdestruktiv adfærd, lav impulsstyrring og som ikke kan fungere at bo alene. Er du på udkig efter en boform, hvor der kan tages hånd om den psykisk syge, og hvor der er mulighed for en udredning? På vores hjemmeside kan du få oplysninger omkring Svanebo, vores aktiviteter og tilbud til husets beboere.

Dynamisk personalegruppe

Hos Svanebo arbejder vi professionelt og med en dynamisk personalegruppe med mange kompetencer. Vores udgangspunkt er at se hele mennesket med fokus på udvikling og helbredelse eller reducering af de psykiske lidelser, så det kan være muligt at stå på egne ben igen. 

Forløb på Svanebo

Forløbet hos Svanebo starter, når sagsbehandleren tager kontakt til os efter der er blevet vurderet, at personen har brug for hjælp i form af et botilbud. Der kan efterfølgende aftales et besøg hos Svanebo, hvor personen kan se og fornemme huset og møde personalet, som vil stå for behandlingsforløbet.

Ved indflytning skal der laves et nøje program for behandlingen og arbejdspunkter sammen med kontaktpersonen. Herefter aftales der et møde med sagsbehandleren fra kommunen, hvor der laves en handleplan for delmålene, langsigtede mål og hvordan personalet på Svanebo kan nå disse mål for at forbedre patienten.​

www.terndrupby.dk

www.terndrup.nu

​​Under opholdet på Svanebo

Under opholdet på Svanebo vil forløbet generelt omhandle de problemstillinger, som der er hos den enkelte patient. Derfor sættes patientens problem og psykiske lidelser i centrum for at opnå de bedste resultater i fremtiden. Under hele forløbet er der fokus på lindring og afhjælpning af de centrale psykiske lidelser, der gør, at patienten har brug for et botilbud i et bofællesskab.

Undervejs i forløbet

Undervejs i forløbet skal patienten føle et tættere bånd til personalet og en følelse af tryghed hos Svanebo. Det er nemlig med til at forbedre patients tilstand, så muligheden for en fremtid uden psykiske lidelser kan se lysere ud. Der bliver taget hånd om den enkelte patient under forløbet hos Svanebo, og der sigtes hele tiden mod positive fremtidsudsigter for patienten. Forløbet hos Svanebo kan variere lidt, da det afhænger af patientens tilstand og psykiske lidelser, men af god erfaring ved vi, at det handler om at lytte og respektere den enkeltes behov, når det vedrører behandling. 

Forløbet hos Svanebo omfatter forskellige behandlings-metoder, som f.eks. psykoterapeutiske metoder, sociale aktiviteter, kreative aktiviteter og aktiviteter i naturen. Læs mere om vores aktiviteter under aktivitetstilbud, arbejdsmetoder og/eller udredning.​

Om huset Svanebo

Svanebo er et hus på 670 m2 fordelt på 3 niveauer - et stort, lyst og energifyldt hus placeret i Terndrup by omgivet af en skøn og vild himmerlandsk natur.

​Huset har store rummelige fællesarealer, som tilgodeser målgruppens behov for samvær uden det bliver “for tæt” og med mulighed for at trække sig. Alle beboere har eget værelse. Der er toilet og bad på alle niveauer.

Som en del af vores miljøpolitik har vi indrettet Svanebo efter Feng Shui principper

Nyheder

11.01.19

Svanebo ønsker et godt nytår

nytår

29.11.18

Skøn og flot men kold tur til Blokhus i går

img_3544

img_3542

23.10.18

Svanebo er klar til halloween

halloween

10.09.18

Dejlig tur til zoo

zoo

19.06.2018

Sjov tur med fodboldgolf

golf

22.05.18

Dejlig sommertur til Blokhus

img_8194

Vi tilbyder følgende

Velkommen til Svanebo

Om huset Svanebo

Menneskesyn

Aktivitetstilbud

Målgruppe

Nyheder

Svanebo

Mølledamsvej 4

9575 Terndrup

Telefon: 98 33 67 33

CVR: 21963577

E-mail: info@svanebo.dk

Svanebo
Mølledamsvej 4
9575 Terndrup
Tlf.: 98 33 67 33
CVR: 21963577
info@svanebo.dk